Steun Reddingsbrigade Lemmer

Leuk dat je interesse hebt in het steunen van Reddingsbrigade Lemmer. Onze vereniging fungeert op basis van vrijwilligers, die zich inzetten om (jonge) leden op te leiden om zichzelf en anderen te kunnen redden in noodsituaties in en rondom het water. Daarnaast maak je het ook mogelijk dat wij ons op vrijwillige basis kunnen blijven inzetten bij het toezicht houden bij diverse (waterrijke) evenementen in de omgeving. Wanneer je onze vereniging steunt draag je dus bij aan de veiligheid in Lemmer en de omgeving.

Hoe kun je ons steunen?

Wanneer je Reddingsbrigade Lemmer een warm hart toedraagt en wilt steunen, kan dat op verschillende manieren. De meest standaard opties zijn de volgende twee:

1) Je kunt een eenmalige donatie doen aan Reddingsbrigade Lemmer;

2) Je kunt steunlid worden, waarmee je jaarlijks een bijdrage vanaf € 17,50 doet. 

Voor zowel onze steunleden als donateurs geldt dat zij op de hoogte kunnen worden gehouden van ons werk in de regio doormiddel van onze digitale nieuwsbrief. Hieronder lees je meer informatie over zowel het doen van een donatie als het steunlidmaatschap. Ook vind je meer informatie over wat wij met je donatie doen en andere vormen van samenwerking. 

Donatie

Wil je een donatie doen aan Reddingsbrigade Lemmer? Dan kun je via de onderstaande button de tool van Mollie openen en daarmee direct een donatie doen. Wil je liever een bepaald bedrag overschrijven naar onze bankrekening? Dat kan ook! Je kunt dan het gewenste bedrag overmaken op ons IBAN-rekeningnummer: NL82 RABO 0337 0619 39 t.n.v. Reddingbrigade Lemmer. Geef dan in de vermelding het woord donatie en eventueel een aanvullende omschrijving aan. 

Steunlid

Steun Reddingsbrigade Lemmer door het worden van steunlid. Als steunlid ontvang je van ons de nieuwsbrief met relevante informatie over onze vereniging en blijf je betrokken. Als steunlid mag je helaas niet deelnemen aan onze activiteiten, zoals het zwemmend redden, duiken, enz. Ook als steunlid vervallen op termijn je behaalde brevetten en Lifesaving diploma’s. 

De jaarlijkse bijdrage voor het steunlidmaatschap is niet aan een maximaal bedrag gebonden. Het minimale bedrag bedraagt € 17,50 per jaar. Het bedrag wordt jaarlijks van je rekening afgeschreven via een automatisch incasso. 

Wil je steunlid worden? Klik dan op de onderstaande button. 

Wat doen wij met je donatie?

Als Reddingsbrigade Lemmer maken wij gebruik van vele materialen. Denk hierbij aan materialen voor het zwembad, zoals reddingspoppen, rescue tubes en nog diverse andere reddings- en hulpmiddelen die gebruikt worden tijdens onze lessen. Ook tijdens onze buitentrainingen maken wij gebruik van vele materialen, zoals overlevingspakken, diverse boten en een rescue board. Deze materialen zijn onmisbaar om ons werk als Reddingsbrigade te kunnen uitvoeren. Helaas zijn deze materialen duur in aanschaf en daarom worden deze veelal uit sponsorbijdrages gekocht. Elke euro die gesponsord of gedoneerd wordt zetten wij om in materialen voor Reddingsbrigade Lemmer. Met de inzet van deze materialen in onze opleidingen en het houden van toezicht bij evenementen zorgen wij ervoor dat de veiligheid gewaarborgd wordt.

Wil jij ook partner worden?

Wij kijken graag met al onze partners naar een vorm van samenwerking, waarin wij elkaar het beste kunnen versterken. Als Reddingsbrigade Lemmer staan wij hoog aangeschreven in de regio en hebben wij een groot netwerk van samenwerkingspartners opgebouwd. 

Wil je met ons samenwerken of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Partners, samen redden wij het beter!