Activiteiten en lessen

Overzicht lessen & activiteiten

Niet alleen is Reddingsbrigade Lemmer actief in het geven van lessen in het zwemmend redden in Zwembad Ny Sudersé in Lemmer. Maar daarnaast organiseren wij namelijk vele verschillende activiteiten en uitjes. Onze P&R-commissie organiseert het hele zwemseizoen door namelijk allerlei activiteiten, waarbij plezier voorop staat. Want deze activiteiten worden georganiseerd om samen leuke dingen te doen en de onderlinge band tussen onze leden te versterken. Zo leer je elkaar namelijk ook buiten het zwembad kennen. Op deze pagina vind je niet alleen overzicht van onze lessen, maar ook al onze activiteiten in een kalender. 

Wij organiseren diverse activiteiten. Dit doen wij voor zowel onze jongere als oudere leden. Voor de jeugdleden wordt jaarlijks een stranddag met diverse activiteiten georganiseerd. Daarnaast komen Sint & zijn Pieten in december naar het zwembad. Ook gaan wij eenmaal per jaar schaatsen op natuurijs en als dit niet kan, doen we dit in Thialf in Heerenveen. Voor onze vrijwilligers, oftewel onze Kaderleden, organiseren wij jaarlijks een leuk uitje om hen in het zonnetje te zetten. Daarnaast mogen activiteiten voor onze oudere leden niet ontbreken. Voor onze trimgroepen organiseren wij namelijk jaarlijks een bingo of een ander uitje. Ook wordt er na het zwemmen regelmatig gezellig een kopje koffie of chocolademelk gedronken. En daarbij mag natuurlijk iets lekkers niet ontbreken. 

Op deze pagina kun je al onze lessen in het zwemmend redden en activiteiten terugvinden in de onderstaande kalender. Heb je vragen over onze lessen of activiteiten? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden je vraag natuurlijk zo snel mogelijk. 

Overzicht activiteiten & lessen*

juni 2024

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

*De data voor al onze lessen en activiteiten zijn onder voorbehoud. Wanneer er wijzigingen zijn zullen wij je tijdig per e-mail op de hoogte brengen.