Evenementtoezicht

Waterhulpverlening

Evenementtoezicht

Reddingsbrigade Lemmer is al jaren actief op het gebied van waterhulpverlening en evenementtoezicht zowel op als rondom het water. Hierbij wordt gewerkt met een hechte groep vakbekwame vrijwilligers. Deze vrijwilligers volgen wekelijks trainingen om hun kennis op peil te houden. 

Evenementen waar je ons kunt tegenkomen zijn onder andere diverse zwemwedstrijden, het Skûtsjesilen, Nieuwjaarsduiken, triathlonnen, grote zeilwedstrijden en andere sportwedstrijden. Daarnaast vind je ons ook bij grote muziekfestivals en diverse Sinterklaasintochten. 

Meer weten over evenementtoezicht door Reddingsbrigade Lemmer? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden met je te bespreken. 

Toezichthouden bij evenementen

Reddingsbrigade Lemmer is gespecialiseerd in het houden van toezicht bij diverse evenementen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot aantal evenementen waar wij ieder jaar zowel het toezicht als de Eerste Hulp verzorgen. Onze vakbekwame vrijwilligers worden niet alleen opgeleid tot het toezicht houden in het zwembad, maar volgen ook diverse buitentrainingen in het redden van drenkelingen. Deze trainingen worden vervolgens afgerond met zowel een theoretisch als praktisch examen. Daarnaast beschikken vele van onze vrijwilligers over zowel een EHBO-diploma, diverse vaarbewijzen als enkele duikbrevetten. Kortom ben je op zoek naar een vertrouwde partner in het houden van (water)toezicht? Dan zit je bij Reddingsbrigade Lemmer goed.

Wil jij ook bij het team?

Lijkt het jou leuk om ons team te komen versterken? Wist je dat je hiervoor niet per se in het bezit hoeft te zijn van allerlei diploma’s, zoals een EHBO-diploma, een lifeguard diploma of een vaarbewijs? Je kunt bij ons alle diploma’s halen die je nodig hebt voor het houden van toezicht bij evenementen. Daarnaast kun je diverse opleidingen volgen om je kennis op peil te houden. Of om deze uit te breiden als dit nodig is. 

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. 

Samen redden wij het beter

Onze vrijwilligers maken bij het houden van toezicht gebruik van allerlei materialen, zoals droogpakken en rescue boards. Door de vele evenementen maken deze materialen ieder jaar veel draaiuren. Wij houden onze materialen graag in topconditie en vervangen deze wanneer dat nodig is. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar sponsoren en donateurs.

Wil je ons als Reddingsbrigade steunen bij het aanschaffen van nieuwe materialen? Zoals bijvoorbeeld nieuwe rescure boards, droogpakken of portofoons? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast lees je hier meer over de mogelijkheden om Reddingsbrigade Lemmer te steunen. 

Materialen Reddingsbrigade Lemmer

Rib

Vlet

Rescue board

Bekijk ook onze social media