Algemene informatie

Algemene informatie

Op deze pagina vind je de algemene informatie van Reddingsbrigade Lemmer. Je leest hier onder andere meer over de tarieven van een lidmaatschap, onze cursussen en reddingsbrigade artikelen. Daarnaast vind je hier ook informatie over het lidmaatschap, de contributie en de opzegging van het lidmaatschap. Ook vind je hier informatie over de zwemkleding tijdens onze trainingen, onze nieuwsbrief, het gekleed zwemmen, onze veelgestelde vragen en onze zwemexamens.

Tarieven

Reddingsbrigade Lemmer

Prijzenoverzicht 2021-2022

Contributie 
Lidmaatschap half jaar€ 42,50*
Steunlid jaarlijks€ 17,50*
Cursussen
EHBO-cursusIn overleg
VaarbewijsIn overleg
Open Water DiverIn overleg
Advanced Open Water DiverIn overleg
Rescue DiverIn overleg
DivemasterIn overleg
Diverse duikspecialisatiesIn overleg
Huur basisuitrusting per dag€ 22,50
Artikelen Reddingsbrigade
Plunjetas**€ 9,00
Grote sporttas**€ 16,95
Reddingsklosop aanvraag
Reddingsbrigade map**€ 10,00
Sleutelhanger boei€ 1,50
Handdoek groot**€ 24,50
Handdoek klein**€ 19,95
Cap rood of zwart**€ 17,95
Rode muts**€ 17,50
Handleiding Life Saver€ 20,00

*Minimale bijdrage

**Deze artikelen zijn voorzien van het logo van Reddingsbrigade Lemmer.

Lidmaatschap

Evenementtoezicht

Wil je lid worden van Reddingsbrigade Lemmer? Klik dan op de onderstaande button en vul het formulier in. Wanneer je lid wilt worden gaan wij ervan uit dat je zwemniveau redelijk tot goed is en dat je in het bezit bent van zowel zwemdiploma A als B.

Heb je een ander zwemdiploma behaald? Dit is vaak geen probleem. Neem in dat geval contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Contributie

Wedstrijdzwemmen

De contributie bedraagt € 42,50 per half jaar. Wij zullen de contributie zoveel mogelijk via automatische incasso innen. Wil je dit niet? Dan verzoeken we je de contributie in een keer per bankoverschrijving aan ons te voldoen. Hiervoor brengen wij extra kosten in rekening.

Opzegging

Reddingsbrigade Lemmer

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Dat vinden wij natuurlijk jammer om te horen. Om je lidmaatschap op te zeggen kun je op onderstaande button klikken. Zeg je lidmaatschap voor 1 maart of 1 september op per mail bij onze penningmeester en technische commissie. Zeg je het lidmaatschap later op, dan ben je over de volgende termijn nog contributie verschuldigd.

Badkleding

Bij Reddingsbrigade Lemmer is het verplicht dat de meisjes/vrouwen zwemmen in een badpak. Dit in verband met de diverse grepen en oefeningen, waarbij bikini’s kunnen verschuiven. Bij de jongens/heren is een gewone zwembroek verplicht. Een zwemshort is helaas niet toegestaan. 

Nieuwsbrief

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten in en rondom het zwembad? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Deze versturen wij regelmatig om zowel onze leden als andere geïnteresseerden te informeren. 

Gekleed zwemmen

Gekleed zwemmen

Wanneer gekleed zwemmen en welke kleding kun je het beste aantrekken?

FAQ

Heb je vragen over het zwemmend redden of andere activiteiten? Lees dan hier meer.

Zwemexamen

Info examens

Alle informatie rondom zowel de STA-examens als onze examens Lifesaving.

Bekijk ook onze social media