Activiteiten

Op deze pagina vind je alle activiteiten van Reddingsbrigade Lemmer. Wij zijn niet alleen actief in het geven van lessen in het zwemmend redden in Zwembad Ny Sudersé in Lemmer. Maar houden ook toezicht bij diverse evenementen op en rond het water. Daarnaast kun je bij de trainingen van ons wedstrijdteam aan je conditie werken. Ben je liever als een echte avonturier onder water te vinden? Volg dan een van onze duikopleidingen. Ook kun je bij onze vereniging leren hoe je eerste hulp aan anderen moet verlenen. Hiervoor kun je een EHBO-cursus bij ons volgen. Handig voor het behalen van diverse diploma’s Zwemmend Redden, maar ook als niet lid in diverse situaties. Zoals bijvoorbeeld tuis of op het werk. 

Als laatste vind je op deze pagina een overzicht van onze reguliere lessen en lestijden. Daarnaast lees je meer over de activiteiten die wij in en rondom het zwembad organiseren. 

Ben je benieuwd naar de lessen en activiteiten van Reddingsbrigade Lemmer en wil je een keer een proefles volgen in het zwembad? Dat kan! Meld je dan via deze link aan voor een gratis proefles bij Reddingsbrigade Lemmer. 

Bekijk ook onze social media