Aanmelden steunlid

Zwemmend Redden

Leuk dat je steunlid wilt worden van Reddingsbrigade Lemmer. Welkom bij onze vereniging!

Wil je Reddingsbrigade Lemmer met een vaste bijdrage jaarlijks steunen? Word dan steunlid! Met dit lidmaatschap steun je Reddingsbrigade Lemmer in het uitvoeren van allerlei taken. Daarnaast maak je het mogelijk om diverse activiteiten in en om het zwembad te organiseren voor al onze leden. Maar wist je dat we met jouw bijdrage ook diverse nieuwe materialen kunnen kopen voor het opleiden van onze leden? Hierdoor kunnen wij de waterveiligheid in en rondom Lemmer vergroten. 

Helaas mag je als steunlid niet deelnemen aan de reguliere activiteiten en lessen van Reddingsbrigade Lemmer, maar wij houden je hiervan wel op de hoogte via onze nieuwsbrief. Zodat je toch betrokken blijft als lid.

De jaarlijkse bijdrage voor het steunlidmaatschap is niet aan een maximum gebonden, maar bedraagt minimaal €17,50 per jaar. Het bedrag wordt jaarlijks van jouw rekening afgeschreven via een automatische incasso.

Wil je steunlid worden van Reddingsbrigade Lemmer? Vul dan onderstaand contactformulier in. Heb je vragen over het steunlidmaatschap? Neem dan contact met ons op.

Vul de velden in en wij verwelkomen je graag snel als lid in het zwembad! 

  Voornaam:

  Achternaam:

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats:

  Telefoonnummer:

  E-mailadres:

  Extra informatie: