Reddingsbrigade Lemmer

Aanmelden als lid

Leuk dat je lid wilt worden van Reddingsbrigade Lemmer. Welkom bij onze vereniging!

Ben je enthousiast geworden en wil je jezelf of een familielid aanmelden als lid bij Reddingsbrigade Lemmer? Vul dan het onderstaande formulier in. Na het ontvangen van je aanmelding nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wij informeren je dan over de lestijden en natuurlijk over de indeling van onze zwemgroepen. 

Heb je vragen of een opmerking, stel deze dan onderaan in het formulier. Wanneer je andere vragen hebt, kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Natuurlijk doen wij ons uiterste best om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Na je eerste les in het zwembad ontvang je van ons een machtiging voor het betalen van de contributie via automatische incasso. Mocht je dit niet via automatische incasso willen betalen, dan kun je de contributie ook via bankoverschrijving voldoen. Daarnaast vind je op dit formulier ook enkele aanvullende vragen. 

Wil je liever eerst een gratis proefles volgen bij Reddingsbrigade Lemmer? Dat kan! Meld je dan via deze link aan voor een gratis proefles in het zwembad. 

Vul de velden in en wij verwelkomen je graag snel als lid in het zwembad! 

  Voornaam:

  Achternaam:

  Geboortedatum:

  Adres:

  Postcode:

  Woonplaats:

  Telefoonnummer:

  Emailadres:

  Voorkeur zwemavond:

  Extra informatie: